۱۳۸۹ اردیبهشت ۸, چهارشنبه

عکسهایی از سبزها/شیراز



یادش به خیر . این عکسها رو تو چمران وقتی داشتیم برای اومدن مهندس موسوی تبلیغ می کردیم انداختیم . چقدر با حال بود

سالروز ورود موسوی به شیراز

14 روز دیگه به سالروز ورود مهندس موسوی به شیراز مونده. پارسال مثل همین روزها بود که داشتیم خودمون رو برای اومدن مهندس موسوی به شیراز آماده میکردیم. خیلی هیجان انگیز بود. دست از پا نمی شناختیم. عصرها میرفتیم چمران پیاده روی برای پخش کردن دعوت نامه . هر کسی تو قالب یک انجمن کار میکرد. من هم تو انجمن دانشجویی بودم و با بچه های انجمن کار میکردم. توی دانشگاه اجازه فعالیت بهمون نمیدادند اما بنر های بزرگ احمدی نژاد رو همه جای دانشگاه زده بودند . اما با تموم کارهاشون هیچ وقت فکرشم نمیکردند همچنین جمعیتی به استقبال بیان . آخ که چه روزهایی بود/ اون روزها شاید شادترین روزهای زندگیم بود . هر روز تا آخر شب کار میکردیم تا بهترین ورود رو برای مهندس موسوی داشته با شیم . اما اون روزها هیچ وقت فکرشم نمیکردم که اون شادی به اینجا ختم بشه. هیچوقت فکرشو نمیکردم که تو سالگرد این روز خیلی از دوستام نباشن و خیلی هاشون هم تو زندان باشن . اما اگرچه مثل اون روزها شاد نیستم اما هنوز هم مصمم هستم و امیدوار. پس میتونین رو من حساب کنید . بیایین به یاد پارسال سالگرد ورود مهندس موسوی رو جشن بگیریم .

۱۳۸۹ اردیبهشت ۶, دوشنبه

حذف میرحسین موسوی از هیأت موسس دانشگاه آزاد

جرس:محمود احمدی‌نژاد به‌عنوان رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی، اساسنامه جدید دانشگاه آزاد اسلامی را برای اجرا ابلاغ کرد.

در اساسنامه جدید دانشگاه آزاد اختیارات هیأت موسس، هیأت امنا و رییس این دانشگاه محدود شده است و نام میرحسین موسوی نیز از هیأت موسس دانشگاه حذف شده است.

هیأت مؤسس مرکب از 9 نفر شامل آقایان: اکبر هاشمی رفسنجانی، سیدعبدالکریم موسوی اردبیلی، عبدالله جاسبی، علی‌اکبر ولایتی، حسن حبیبی، سیدحسن خمینی، محسن قمی و حمید میرزاده می‌باشد که در ترکیب جدید هیأت موسس که نام مهندس موسوی حذف شده است، حمید میرزاده یکی از مدیران نهاد ریاست جمهوری، حسن حبیبی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، علی‌اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری و محسن قمی از مسئولان دفتر رهبری به عنوان اعضای جدید هیأت موسس دانشگاه آزاد هستند.

. طبق اساسنامه جدید، ترکیب اصلی هیأت اداره کننده دانشگاه را شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم و دفتر نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها تعیین می‌کنند

براساس مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی اساسنامه جدید جای‌گزین اساسنامه‌ای می‌شود که در سال ۱۳۶۶ به تصویب همین شورا رسیده بود.

در اساس‌نامه جدید با محدود کردن دوره ریاست به 4 سال زمینه تغییر رییس کنونی دانشگاه فراهم شده است.

بنا بر اساسنامه جدید روسای واحد‌هایی از دانشگاه آزاد که دارای ۵۰۰۰ دانشجو یا بیشتر هستند باید با نظر دولت تعیین شود. که در حال حاضر واحد‌های زیادی از دانشگاه آزاد بیش از ۵۰۰۰ دانشگاه دارند.

دانشگاه آزاد در حال حاضر شامل ۳۵۷ دانشگاه در سراسر ایران است که نزدیک به یک میلیون و 400 هزار دانشجو در آن تحصیل می‌کنند.

۱۳۸۹ اردیبهشت ۴, شنبه

از کشف حجاب تا حجاب اجباری

از زمانیکه رضا شاه به منظور یک پارچه کردن جامعه دستور کشف حجاب را صادر کرد و در خیابان به زور چادر از سر زنان و دختران بر میداشتند سالها می گذرد. و نیم قرن پس از آن حکومتی با بنای اسلامیت روی کار آمد و با شعار اسلامی بودن حجاب را به زور بر سر زنان کرد.
کدام یک بهتر است ؟حجاب اجباری یا کشف حجاب. هر دو اینها از یک جنس هستند. و دخالت در حوزه شخصی افراد. به حساب می آید. حجاب جنبه شخصی دارد که دخالت در آن منجر به فاجعه میشود. وجود گشت های ارشاد در خیابان به نام مبارزه با بدحجابی و روانه کردن صدها نفر به بازداشتگاهها به این جرم از مصادیق این فجایع است . بی حجابی در ایران تا آنجا محکوم است که وجود آن به قول آقایان منجر به زمین لرزه می شود و باید ریشه کن شود تا از بلایای آسمانی در امان بمانیم.

هر شخصی حق دارد تا نوع پوشش خود را انتخاب کند و نقض آن مغایر با قانون آزادیهای فردیست که به شدت محکوم است. در ایران وجود حجاب تبدیل به یک معضل برای جوانان شده و این مشکل بر همگان آشکار است تا جایی که هر دولتی که بر روی کار می آید با شعار آزادی جوانان بر سر کار می آید. سال 84 زمانی که از آقای احمدی نژاد پرسیده شد که شما با پوشش جوانان مشکل دارید ؟این موضوع را خنده دار دانست و گفت که جامعه ما مشکلات بیشتری دارد و اندازه شلوار یا مانتو خانمها مشکل نیست. و نه تنها احمدی نژاد که پیشتر از آن خاتمی نیز از آزادی جوانان سخن رانده بود و موسوی و کروبی نیز با شعار جمع آوری گشت ارشاد به میدان آمدند . اما این زخم آنقدر عمیق است که به این راحتی ها درمان نمی شود.(این خانه از پای بست ویران است ) و جای بسی تاسف است که انرژی جوانانی که در راه تولید و توسعه باید به کار بسته شود در مقابله با این موضوع به هدر می رود .

۱۳۸۹ اردیبهشت ۳, جمعه

تفهیم اتهام تازه به عمادالدین باقی: انتشار کتاب واقعیتها و قضاوتها

کلمه:فاطمه کمالی ، همسر عمادالدین باقی از تفهیم اتهام تازه به به او خبر داد. در حالی که ۲۱ سال از انتشار کتابی به نام “واقعیت ها و قضاوت ها” می گذرد، روز سه شنبه گذشته اتهام نوشتن این کتاب به عمادالدین باقی تفهیم شد.

همسر باقی به جرس گفت :” یک شنبه این هفته و همزمان با تولد عمادالدین باقی چهار ماه بازداشت او به پایان می رسد در حالی که دو ماهه دوم را بدون قرار در زندان نگهداری شده و باید آزاد باشد و در تمام این چهار ماه او در سلول انفرادی و پس ازآن در سلول بسته بدون هرگونه امکانات و حتی بدون داشتن کاغذ و قلم بوده است.”

وی اظهار داشت: اتهام اولیه باقی، مصاحبه با آیت الله منتظری بود که از پس از فوت او از شبکه بی بی سی فارسی پخش شد. در پایان اسفند ۸۸ با رای بازپرس پرونده قرار باقی به وثیقه تبدیل شد اما او همچنان بدون قرار و غیر قانونی در زندان نگهداری شد تا اینکه هفته گذشته اتهام تازه ای مبنی بر نگارش کتاب “واقعیت ها و قضاوت ها “که مربوط به ۲۱ سال پیش است به او تفهیم شد. در حالی که این اتهام مشمول مرور زمان شده است و طبق ماده ۱۷۳ آیین دادرسی کیفری نه تنها از تاریخ وقوع آن مدت هاست می گذرد بلکه از اولین اقدام تعقیبی هم ۱۵ سال گذشته است. زیرا همسر باقی می گوید :” او یک بار در سال ۷۴، یعنی ۱۵ سال گذشته، احضار و در این باره بازجویی شد و تعقیب این اتهام متوقف شد و با مرور زمان اساسا طرح این بحث منتفی است.”

گفتنی است گفتنی است عمادالدین باقی در سال ۷۷ پس از آنکه بیش از پنج جلد کتاب در صدها هزار‏ ‏تیراژ و نیز مقالات و جزوات و اخبار کذبى ،علیه فقیه و مرجع عالیقدر آیت الله العظمى منتظرى انتشار یافت ، اقدام به انتشار این کتاب نمود.

در مقدمه کتاب وی ‏ یادآور شده بود که به رغم درخواستهاى مکرر علاقمندان و مقلدان ایشان مبنى بر پاسخگویى‏ ‏به آنها، حضرت آیت الله منتظرى به منظور رعایت مصالح انقلاب و اسلام و حفظ‏ ‏حرمت روحانیت از این کار ابا داشته و ترجیح دادند که قربانى این همه بى عدالتى‏ ‏و ستم شوند ولى از حق مسلم و قانونى خویش استفاده نکنند.

باقی خاطر نشان کرده بود که این کتاب در سال ” ۱۳۷۱ ” تهیه شده بود.این کتاب در برگیرنده بحثى مستند و علمى از‏ ‏صلاحیتهاى عالى سیاسى و اخلاقى و فقهى آیت الله منتظرى است.

همسر باقی گفت: بر اساس این گزارش ،از سوی دیگر شعبه بازپرسی مستقر در زندان اوین ، آخرین دفاع را درباره این اتهام هم از باقی اخذ و اعلام کرده است کار باقی در دادسرا پایان پذیرفته است.

فاطمه کمالی با اعلام این مطلب گفت:” بازپرس پرونده در مورد اینکه همسرش دو ماهه دوم بازداشت موقت خود را بدون قرار در سلول بسته ۲۴۰ گذرانده به باقی گفته است: او در حال گذراندن دوره محکومیت ناتمام خود در سال ۱۳۸۷ است والا از نظر این شعبه باقی از ۲۴ اسفند ماه ۱۳۸۸ تاکنون باید آزاد باشد.”

همسر باقی با ابراز تعجب از این موضوع گفت:”باقی دردوره دوم بازداشت خود در سال ۱۳۸۶که به بهانه یک سال حکم اجرا نشده راهی زندان شده بود در ۱۷ مهرماه ۱۳۸۷و پس از گذراندن یک سال زندان در حالی که به دلیل نگهداری در شرایط نامناسب دچار عارضه جسمی شدید شده بود، سه هفته مانده به پایان محکومیت خود با دستور دادستان وقت تهران به مرخصی دو هفته ای می آید و یک هفته باقی مانده از محکومیت خود را نیز با دستور قاضی حداد به زندان طی نامه ای، آزاد می ماند. در همان زمان سخنگوی قوه قضائیه، آقای جمشیدی نیز در جمع خبرنگاران خبر آزادی آقای باقی را اعلام می کند.

وی می افزاید : جالب است که اکنون برای نگه داشتن باقی در زندان ، یک هفته مانده به پایان دوره حبس باقی در دوره قبلی زندان را به یاد می آورند. بر فرض که در آن زمان مرخصی باقی به مدت یک هفته تا آزادی اوتوسط قاضی حداد تمدید نشده بود( که هرگز چنین نیست )، اکنون باقی دو ماه است که بدون هیچ توجیه و با قرار وثیقه در زندان و آن هم در سلول بسته است، نه یک هفته.

کمالی ادامه می دهد: اگر برفرض به خاطر آن یک هفته باقی مانده، دوره محکومیت می گذراند چرا در بند ۲۴۰ که حتی بدتر از بند ۲۰۹ است و در شرایط سخت و بدون امکانات به سر می برد و جز یک پتو و یک جلد قرآن چیز دیگری ندارد و در بند عمومی نیست و حتی از حق داشتن تماس تلفنی ساده با خانواده و یا ملاقات حضوری محروم است؟ این در حالی است که طبق نظر پزشکان زندان در این مدت بیش از ۱۶۰۰ عدد قرص به باقی داده اند و این نشانگر این است که علی رغم وضعیت روحی خوب باقی به لحاظ جسمی و پزشکی او شرایط خوبی ندارد و نه تنها از جهت قانونی که از لحاظ جسمانی هم نباید در زندان باشد.”

همسر باقی ابراز امیدواری کرد با وجود گذشتن این چهارماه و پایان رسمی بازجویی در اواخر سال ۸۸ و اخذ آخرین دفاعیات و نیز تبدیل قرار به وثیقه توسط بازپرس پرونده در پیش از آغاز سال جدید، به بازداشت باقی خاتمه داده شود.